Retourneren


Kimbrer.nl wil graag dat uw aankoopervaring een succes is. Als u niet 100 % tevreden bent met uw aankoop, accepteren we retourzendingen van ongebruikte artikelen tot 14 dagen na aflevering. U krijgt dan uw geld terug, of ruilt het tegen een ander artikel. Verandert u van gedachten over de producten die u bij ons gekocht hebt, neem dan contact op met ons verkoopteam via het contactformulier, voor u de artikelen terugstuurt.

Nadat we bericht ontvangen hebben over uw retourzending, ontvangt u van ons via e-mail een retouropdrachtnummer (RMA-nummer). Volg na de goedkeuring van uw retouropdracht (RMA) de stappen die aangegeven staan in de e-mail die u van ons ontvangen hebt om uw pakket terug te sturen naar ons magazijn. Het RMA-nummer blijft na ontvangst van de e-mail 14 dagen geldig. Als uw retourzending niet binnen deze termijn door ons ontvangen is, kan het zijn dat uw claim opnieuw beoordeeld moet worden. Retourzendingen zonder RMA-nummer worden niet geaccepteerd.


Het RMA-nummer moet duidelijk vermeld worden op de verpakking van de geretourneerde goederen. Vergeet niet om "RETURNS" te schrijven op de buitenkant van de verpakking, om een snellere verwerking bij een eventuele douanecontrole te garanderen. We raden u met klem aan om je artikelen te retourneren met een trackingnummer. Kimbrer.com is niet verantwoordelijk voor verloren geraakte of beschadigde retourzendingen.

Om in aanmerking te komen voor retournering moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in de staat bevinden waarin u het ontvangen hebt. Als het geretourneerde artikel gebruikt is, of als de originele verkoopverpakking van nieuwe door de fabrikant verzegelde producten geopend is, beschouwen wij het artikel als gebruikt. Dat wil zeggen dat u, als u afziet van de aankoop, slechts een deel van de aankoopprijs terugkrijgt, afhankelijk van de huidige marktwaarde van het product. Nadat we de artikelen ontvangen hebben en de retourzending is goedgekeurd, maken we het retourbedrag na akkoord naar u over. U draagt de kosten van het terugsturen van het artikel of de artikelen naar Kimbrer.com, tenzij het terugsturen een gevolg is van een fout van onze kant.

Kimbrer.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren die niet voldoen aan bovenstaande criteria.

Alle pakketten vallen onder de verantwoordelijkheid van u, de koper, tot ze ontvangen zijn op ons retouradres.

Indien u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons. Indien u als zakelijke klant niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u deze ter bemiddeling voorleggen aan Thuiswinkel.

 

Stuur het pakket naar:

Kimbrer Computer ApS
Messevej 12
DK-9600 Aars
Denemarken

Advies nodig bij het kopen of verkopen van hardware? Vul het formulier in en we komen terug.

Support

Wij reageren op alle werkdagen binnen 48 uur.

Openingstijden

  • Maandag tot donderdag: 08.30 – 16.30
  • Vrijdag: 08.30 – 15.30

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.