Lenovo

We weten dat het belangrijk is om de juiste Lenovo-serveronderdelen te vinden wanneer u ze nodig hebt. Omdat het soms lastig kan zijn om onderdelen te vinden die compatibel zijn met uw huidige ThinkSystem, hebben we deze handige gids voor Lenovo-onderdelen samengesteld. Ons doel is om het u gemakkelijk te maken precies die Lenovo serveronderdelen te vinden die u nodig hebt, zodat ze perfect passen.


Bekijk hieronder de lijst met Lenovo ThinkSystems die we in voorraad hebben. Selecteer degene die bij uw IT-infrastructuur past en u komt op een pagina met hoogwaardige Lenovo serveronderdelen die speciaal voor die server zijn ontworpen.


Onze Lenovo serveronderdelen zijn refurbished, wat betekent dat ze eerder een leven hebben gehad, maar dat ze nog jaren meegaan. En dat weten we omdat we ons eigen team van gecertificeerde technici hebben die grondige tests uitvoeren voordat ze in onze rekken terechtkomen. U kunt er dus zeker van zijn dat u kwaliteit krijgt die zo goed als nieuw is.


En het beste deel? Omdat we handelen in gebruikte serveronderdelen, kunnen we u geweldige aanbiedingen doen wanneer het tijd is om onderdelen in uw IT-infrastructuur te upgraden of te vervangen.


Hoewel Aars, Denemarken onze thuisbasis is, kunt u in meer dan 80 landen over de hele wereld bij ons terecht. We maken het onze missie om ervoor te zorgen dat uw bestelling u veilig en snel bereikt, zodat u kunt genieten van een stressvrije ervaring, waar u ook bent.


Als u nog steeds vragen hebt over welke Lenovo-serveronderdelen u nodig hebt nadat u onze tool hebt geprobeerd, is onze vriendelijke klantenservice slechts een live chat verwijderd.


Bedankt om ons tot nu toe te volgen! Nu is het uw beurt - klik op een van de onderstaande servers om de refurbished Lenovo serveronderdelen te vinden die perfect bij uw systeem passen. En voor onze klanten in de EU zult u blij zijn te weten dat uw Lenovo-reserveonderdelen u in slechts twee werkdagen bereiken.

ThinkSystem SR250

Selecteer

ThinkSystem SR630

Selecteer

ThinkSystem SR650

Selecteer

ThinkSystem SR850

Selecteer

ThinkSystem ST550

Selecteer

ThinkSystem ST250

Selecteer

ThinkSystem SN550

Selecteer

Flex x240 M5

Selecteer