Dell EMC

De belangrijkste beslissing die u moet nemen voordat u Dell serveronderdelen voor uw huidige systeem koopt, is ervoor te zorgen dat deze compatibel zijn. Dit kan echter in sommige gevallen een uitdaging zijn omdat er verschillende generaties PowerEdge en PowerVault systemen zijn.


Daarom hebben we er bij Kimbrer Computer voor gekozen om het kiezen van de juiste Dell server onderdelen voor uw systeem zo eenvoudig mogelijk te maken. U hoeft alleen maar de naam van uw server te selecteren en u komt op een pagina met een complete lijst van al onze refurbished Dell server onderdelen voor dat systeem.


Onze gids voor Dell serveronderdelen is onze manier om snel en eenvoudig door onze catalogus te bladeren zonder dat u ons hoeft te vragen of op het web hoeft te zoeken naar antwoorden. Begrijp ons niet verkeerd, we helpen u graag als u vragen hebt en u kunt altijd contact met ons opnemen via onze live chat.


Al onze Dell serveronderdelen zijn refurbished. Dit betekent dat ze zijn gebruikt in systemen die eerder in ons bezit waren. Maar ze zijn allemaal grondig geïnspecteerd en getest door ons team van gecertificeerde technici, dus u kunt er zeker van zijn dat wanneer u de Dell onderdelen geleverd krijgt, ze volledig functioneel zijn en klaar om in uw server te worden geplaatst.


Hoewel wij fysiek gevestigd zijn in Aars, Denemarken, leveren wij aan bedrijven in meer dan 80 landen over de hele wereld. En we zorgen ervoor dat elke bestelling veilig bij onze klanten aankomt.


Bedankt voor het lezen. Nu is het uw beurt - klik op een van de onderstaande servers om te zien welke gereviseerde Dell serveronderdelen compatibel zijn met uw systeem. Voor klanten binnen de EU kunt u uw Dell onderdelen binnen twee werkdagen verwachten.

PowerEdge R430

Selecteer

PowerEdge R630

Selecteer

PowerEdge R730

Selecteer

PowerEdge R930

Selecteer

PowerEdge R440

Selecteer

PowerEdge R640

Selecteer

PowerEdge R740

Selecteer

PowerEdge R940

Selecteer

PowerEdge M630

Selecteer

PowerEdge M640

Selecteer

PowerEdge T440

Selecteer

PowerEdge T630

Selecteer

PowerVault MD1200

Selecteer

Powervault MD1220

Selecteer

Powervault MD1420

Selecteer

Powervault MD3200

Selecteer

Powervault MD3220

Selecteer

Powervault MD3400

Selecteer

Powervault MD3420

Selecteer

Powervault MD3600

Selecteer

Powervault MD3620

Selecteer

Powervault MD3660

Selecteer