HP - SWITCH

Als u op zoek bent naar betrouwbare en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor uw bedrijf, overweeg dan de aankoop van refurbished HP switches van Kimbrer. Deze krachtige switches zijn een essentieel onderdeel van moderne bedrijfsnetwerken en bieden geavanceerde functies en mogelijkheden om het verkeer, de beveiliging en de connectiviteit op meerdere apparaten en locaties efficiënt te beheren.


Met een breed scala aan modellen en configuraties om uit te kiezen, bieden refurbished HP switches flexibiliteit en schaalbaarheid om te voldoen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. Of u nu een nieuw netwerk opzet of een bestaand netwerk upgradet, HP switches kunnen u helpen betrouwbare, snelle connectiviteit en optimale netwerkprestaties te realiseren. 


- Kies voor een duurzame netwerkoplossing. 
- Bespaar geld zonder aan kwaliteit in te boeten. 

 

Gereviseerde HP switches zijn ontworpen om betrouwbare en veilige connectiviteit te leveren aan uw netwerkinfrastructuur. Ze bieden geavanceerde functies zoals Quality of Service (QoS), waarmee netwerkverkeer prioriteit krijgt zodat kritieke toepassingen de bandbreedte krijgen die ze nodig hebben. 


Naast hun prestaties en beveiligingsfuncties bieden gereviseerde HP switches ook eenvoudig beheer en monitoring via diverse tools en interfaces, waaronder web-based management, command-line interface (CLI) en SNMP (Simple Network Management Protocol). 


Met deze tools kunnen netwerkbeheerders het netwerk eenvoudig configureren, bewaken en problemen oplossen, zodat optimale prestaties en uptime gegarandeerd zijn. Met gereviseerde HP switches kunt u erop vertrouwen dat uw netwerkinfrastructuur veilig en efficiënt is en klaar om uw bedrijfsbehoeften te ondersteunen. 


Bekijk onze grote selectie switches of neem vandaag nog contact met ons op als u vragen hebt over onze refurbished HP switches of HPE Aruba netwerk switches en hoe ze uw organisatie van dienst kunnen zijn. 


Belangrijkste kenmerken van gereviseerde HP switches 

- Krachtige mogelijkheden voor snelle en betrouwbare netwerktoegang. 
- Schaalbaarheid om tegemoet te komen aan groeiende bedrijfsbehoeften. 
- Efficiëntie voor minder energieverbruik en lagere bedrijfskosten. 
- Geavanceerde functies voor virtualisatie, netwerksegmentatie en verkeersoptimalisatie. 
- Eenvoudig beheer met een gecentraliseerd platform voor bewaking en configuratie. 


Soorten HP Switches 

Kimbrer Computer is uw go-to oplossing als u op zoek bent naar een breed scala aan refurbished HP switches die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. Wij bieden een gevarieerde selectie van HP switches die kunnen voldoen aan de eisen van bedrijven van elke omvang, waaronder switches met vaste configuratie, modulaire switches en datacenterswitches. 


Vast geconfigureerde switches zijn eenvoudig te installeren en te beheren, waardoor ze perfect zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven. Modulaire switches bieden daarentegen meer flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor bedrijven eenvoudig modules kunnen toevoegen of verwijderen als hun behoeften veranderen. 


Voor hoge prestaties en betrouwbare vereisten van datacenters op bedrijfsniveau zijn datacenterswitches ontworpen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Deze switches zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals hogesnelheidsconnectiviteit, ondersteuning voor virtualisatie en geautomatiseerde netwerkprovisionering. 


Wat uw netwerkdoelstellingen ook zijn, er is een HP switch die u kan helpen ze te bereiken. Neem contact op met Kimbrer Computer om het volledige aanbod van HP switches te verkennen en de switch te vinden die het beste bij uw zakelijke behoeften past. 

 

HP Layer 2 switches

HP Layer 2 switches zijn ontworpen om betrouwbare en hoogwaardige connectiviteit te bieden voor kleine tot middelgrote bedrijven. Deze switches zijn ideaal voor gebruik in lokale netwerken (LAN's) en kunnen een breed scala aan toepassingen ondersteunen, waaronder spraak, video en data.


HP Layer 2 switches zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder switches met een vaste configuratie en modulaire switches, om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. 
Een van de belangrijkste voordelen van HP Layer 2 switches is hun gebruiksgemak. Deze switches zijn eenvoudig te installeren en te configureren, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bedrijven met beperkte IT-resources. Bovendien zijn HP Layer 2 switches energiezuinig, waardoor de energiekosten en de CO2-voetafdruk van uw bedrijf worden verminderd. 

 

HP Layer 3 switches 

HP Layer 3 switches bieden geavanceerde routingmogelijkheden en zijn ideaal voor bedrijven met grotere en complexere netwerkinfrastructuren. Deze switches kunnen een breed scala aan toepassingen ondersteunen en kunnen worden gebruikt om meerdere VLAN's, subnetten en datacenters met elkaar te verbinden. HP Layer 3 switches zijn beschikbaar in zowel vaste configuraties als modulaire configuraties om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. 


Een van de belangrijkste voordelen van HP Layer 3 switches zijn de geavanceerde routingmogelijkheden. Deze switches kunnen een breed scala aan routeringsprotocollen ondersteunen, waaronder OSPF, BGP en MPLS, waardoor bedrijven efficiëntere en schaalbare netwerkarchitecturen kunnen creëren. Bovendien bieden HP Layer 3 switches geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder toegangscontrolelijsten en poortbeveiliging, om de integriteit en vertrouwelijkheid van uw netwerkgegevens te helpen waarborgen. 


HP switches bieden krachtige netwerkoplossingen voor bedrijven van elke omvang. Of u nu een eenvoudige en gebruiksvriendelijke Layer 2 switch of een meer geavanceerde Layer 3 switch met geavanceerde routingmogelijkheden nodig hebt, HP heeft een switch die aan uw behoeften voldoet. Met hun betrouwbaarheid, schaalbaarheid en geavanceerde functies zijn gereviseerde HP switches een uitstekende keuze voor bedrijven die hun netwerkinfrastructuur willen verbeteren. 


HP Ethernet Switch voor Bladesystemen 

HP Ethernet Switches for Bladesystems bieden een schaalbare en krachtige netwerkoplossing voor bedrijven die bladeservers gebruiken. Deze switches zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd in de behuizing van de blade server, waardoor de hoeveelheid bekabeling wordt verminderd en de netwerkinfrastructuur wordt vereenvoudigd. HP Ethernet Switches for Bladesystems bieden geavanceerde functies zoals VLAN's, QoS en link aggregatie, waardoor bedrijven voorrang kunnen geven aan verkeer en de netwerkprestaties kunnen optimaliseren. 


Een van de belangrijkste voordelen van HP Ethernet Switches for Bladesystems is hun flexibiliteit. Deze switches kunnen eenvoudig worden geconfigureerd en aangepast aan de veranderende behoeften van het bedrijf, met de mogelijkheid om naar behoefte blades toe te voegen of te verwijderen. HP Ethernet Switches for Bladesystems bieden ook een hoge mate van veerkracht, met automatische failover-mogelijkheden en hot-swappable componenten om maximale uptime te garanderen. Over het geheel genomen bieden HP Ethernet Switches voor Bladesystems een betrouwbare en flexibele netwerkoplossing voor bedrijven die bladeservers gebruiken. 


HP datacenterswitches 

HP Data Center switches bieden high-density, high-performance netwerkoplossingen voor bedrijven met veeleisende datacenteromgevingen. Deze switches zijn ontworpen voor bedrijfskritische toepassingen en kunnen meerdere verbindingen met hoge bandbreedte ondersteunen, waardoor ze optimaal zijn voor bedrijven die snelle en betrouwbare netwerktoegang nodig hebben.  


Bovendien bieden HP Data Center switches geavanceerde functies zoals virtualisatie, netwerksegmentatie en verkeersoptimalisatie, waarmee bedrijven hun netwerk kunnen optimaliseren voor specifieke toepassingen of workloads. 


Een van de belangrijkste voordelen van HP Data Center switches is hun efficiëntie. Deze switches zijn ontworpen om energiezuinig te zijn, met functies als energiebeheer en ondersteuning voor energiebesparende technologieën. Dit maakt ze tot een ideale oplossing voor bedrijven die hun energieverbruik en bedrijfskosten willen verlagen. 


HP Data Center switches zijn ook ontworpen om gemakkelijk te beheren, met een gecentraliseerd beheerplatform waarmee beheerders hun hele netwerk kunnen bewaken en configureren vanuit één enkele interface. Al met al bieden HP Data Center switches een krachtige en energiezuinige netwerkoplossing voor bedrijven die snelle en betrouwbare netwerktoegang nodig hebben voor hun bedrijfskritische toepassingen. 


HP modulaire switches 

HP modulaire switches bieden een flexibele en schaalbare netwerkoplossing voor bedrijven met veranderende behoeften. Deze switches kunnen worden aangepast met diverse modules en uitbreidingskaarten, zodat bedrijven nieuwe functies en mogelijkheden kunnen toevoegen naarmate hun netwerk groeit. Bovendien bieden HP modulaire switches een hoge mate van redundantie, met hot-swappable componenten en automatische failover-mogelijkheden om maximale uptime te garanderen. 


Een van de belangrijkste voordelen van HP Modular switches is hun flexibiliteit. Deze switches kunnen worden geconfigureerd om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, met een verscheidenheid aan modules voor verschillende toepassingen, waaronder PoE, glasvezel en stapelen. Bovendien zijn HP Modular switches ontworpen om gemakkelijk te beheren, met een gecentraliseerd beheerplatform waarmee beheerders hun hele netwerk kunnen bewaken en configureren vanaf één enkele interface. Kortom, HP modulaire switches bieden een betrouwbare en aanpasbare netwerkoplossing voor bedrijven die voorop moeten blijven lopen. 


HP stapelbare switches 

HP Stackable switches bieden een kosteneffectieve en eenvoudig te beheren netwerkoplossing voor bedrijven die meerdere apparaten en locaties moeten verbinden. Deze switches kunnen worden gestapeld om één uniform netwerk te creëren, waardoor het beheer wordt vereenvoudigd en de complexiteit wordt verminderd. Bovendien bieden HP Stackable switches geavanceerde functies zoals VLAN's, QoS en link aggregatie, waardoor bedrijven prioriteit kunnen geven aan verkeer en de netwerkprestaties kunnen optimaliseren. 


Een van de belangrijkste voordelen van HP Stackable switches is hun schaalbaarheid. Deze switches kunnen eenvoudig worden uitgebreid als uw bedrijf groeit, met de mogelijkheid om meer switches aan de stack toe te voegen als dat nodig is. HP Stackable switches bieden ook een hoge mate van veerkracht, met automatische failover-mogelijkheden en hot-swappable componenten om maximale uptime te garanderen. Al met al bieden HP Stackable switches een betrouwbare en flexibele netwerkoplossing voor bedrijven die meerdere apparaten en locaties moeten verbinden. 

 

FAQ

Dit gedeelte is gewijd aan het beantwoorden van veelgestelde vragen (FAQ) over HP switches. 


Biedt HP een uitgebreid systeem voor switchbeheer? 

Ja, HP biedt een uitgebreid switch management systeem waarmee netwerkbeheerders hun HP switches vanaf een centrale locatie kunnen beheren en bewaken. Dit systeem bevat functies zoals visualisatie van de netwerktopologie, configuratiebeheer, apparaatdetectie en realtime monitoring van switchprestaties en verkeer. Met HP's switch management systeem kunnen beheerders hun switches eenvoudig configureren en beheren, problemen oplossen en zorgen voor optimale netwerkprestaties. 


Hoe bewaak ik de prestaties van een HP switch? 

Het bewaken van de prestaties van een HP switch is essentieel om optimale prestaties en beschikbaarheid van uw netwerk te garanderen. Gelukkig biedt HP een reeks tools en functies om u hierbij te helpen. 


Een van de meest eenvoudige manieren om de prestaties van een HP switch te controleren is via SNMP (Simple Network Management Protocol) monitoring. SNMP kan worden gebruikt om gegevens te verzamelen over de prestaties van de switch, waaronder verkeersstatistieken, interfacestatus en foutpercentages. Deze gegevens kunnen vervolgens met netwerkbewakingssoftware worden geanalyseerd om potentiële problemen op te sporen en de netwerkprestaties te optimaliseren. 


HP switches zijn ook uitgerust met ingebouwde beheertools, zoals het webgebaseerde HP Intelligent Management Center (IMC). Deze software biedt een gecentraliseerd beheerplatform voor uw netwerk, waarmee u al uw HP switches vanaf één locatie kunt bewaken en beheren. Het IMC bevat een reeks bewakings- en rapportagefuncties, waaronder realtime prestatiemetingen, gedetailleerde analyses en aanpasbare dashboards. 


Een andere handige functie van HP switches is de mogelijkheid om waarschuwingen en meldingen te configureren. Zo kunt u waarschuwingen ontvangen wanneer bepaalde drempels worden overschreden, bijvoorbeeld wanneer het netwerkverkeer een bepaald niveau bereikt of wanneer een interface uitvalt. Dit kan u helpen problemen sneller te identificeren en op te lossen, waardoor de downtime afneemt en de netwerkprestaties verbeteren. 

Sort By:

Producten 1-12 van 416

HP GBE2C Ethernet Switch for Bladesystems

Vanaf € 20,00

Op voorraad
HP GBE2C Ethernet Switch for Bladesystems

Vanaf € 20,00

Op voorraad
HP 437569-001 - HP BLc3000 KVM Module

Vanaf € 20,00

Op voorraad
HP 437575-B21 - HP BLc3000 KVM Module

Vanaf € 20,00

Op voorraad
HP 1:10Gb Ethernet Blade Switch

Vanaf € 20,00

Op voorraad
HP 1:10Gb Ethernet Blade Switch

Vanaf € 20,00

Op voorraad
HP 441834-001 - HP BLc3000 KVM Module

Vanaf € 20,00

Op voorraad
HP 8/24c SAN switch for BladeSystem

Vanaf € 42,00

Op voorraad
HP 492294-001 - HP 8/40 (24) SAN Switch

Vanaf € 385,00

Op voorraad
HP MDS 8/12C Fabric Switch for Bladesystem

Vanaf € 490,00

Op voorraad
HP MDS 8/12C Fabric Switch for Bladesystem

Vanaf € 490,00

Op voorraad
HP 617222-001 - HP SW SN6000 8GB 24PT STACKABLE FC SWITCH

Vanaf € 0,00

Op voorraad
Sort By:

Producten 1-12 van 416