EMC - CPU PROCESSORS VRM

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kosteneffectieve manier om uw server te upgraden? Dan zijn refurbished EMC CPU's een uitstekende optie als u het maximale uit uw servers wilt halen en tegelijkertijd uw totale kosten wilt verlagen. 


Refurbished CPU's zijn gebruikte processoren die zijn getest, geïnspecteerd en hersteld tot hun oorspronkelijke staat door een gecertificeerde technicus. 


Bij Kimbrer Computer hebben we de beste gereviseerde CPU's beschikbaar. Onze EMC processoren behoren tot de meest populaire en betrouwbare processoren op de markt. Wij zijn een betrouwbare distributeur van gereviseerde EMC CPU's, en we hebben klanten in meer dan 80 landen over de hele wereld. 


4 voordelen van het kopen van refurbished EMC processors   

- Gereviseerde EMC processoren zijn goedkoper dan gloednieuwe processoren  
- U krijgt hogere prestaties en betere specificaties voor een lager budget  
- Er is een grote selectie van eerder uitgebrachte EMC CPU's beschikbaar  
- De processoren zijn grondig getest om er zeker van te zijn dat ze in uitstekende staat verkeren.


Goed presterende EMC processoren  

U moet een paar dingen overwegen voordat u beslist welke refurbished EMC CPU de perfecte match is voor uw bedrijf. Niet alleen moet de CPU krachtig genoeg zijn om de werklast van de dagelijkse taken in uw bedrijf aan te kunnen, maar hij moet ook compatibel zijn met het systeembord.


- Bij het selecteren van de beste EMC CPU voor uw bedrijf is de belangrijkste overweging uw specifieke behoeften.   
- Het processortype en de snelheid van de CPU moeten passen bij de werkbelasting die uw bedrijf gaat uitvoeren.   
- Multi-core processoren zijn ideaal voor bedrijven die meerdere applicaties tegelijk willen draaien.   
- High-end CPU's hebben meer geavanceerde functies die de prestaties kunnen verhogen, zoals hyper-threading en Turbo Boost-technologie.  
- De CPU moet ook compatibel zijn met uw huidige hardware- en software-installatie.   

 

Alle CPU specificaties zijn beschikbaar onder elk product, maar als u vragen heeft of de processor compatibel is met uw systeem, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag bij het vinden van de beste refurbished processor voor uw behoeften. 


Bent u op zoek naar een specifieke EMC CPU, gebruik dan onze zoekfunctie om het exacte EMC CPU onderdeelnummer te vinden. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice als u niet zeker weet welke Intel processor het beste bij uw werkstation of server past. 

Sort By:

1 product

EMC CPU Heatsink

Vanaf € 70,00

Niet op voorraad
Sort By:

1 product