DELL

Dell is een wereldwijd toonaangevende leverancier van diverse IT-infrastructuren die bedrijven over de hele wereld helpen cruciale bedrijfsprocessen uit te voeren. Overal waar grote computersystemen, datacenters en krachtige installaties nodig zijn, is Dell er met innovatieve en beproefde producten. Het gebruik ervan maakt de vervulling van dagelijkse taken op zeer verschillende activiteitsgebieden gemakkelijker.

Krachtige onderdelen van Dell op maat bij Kimbrer

Als ervaren B2B-leverancier voorzien wij bij Kimber grote bedrijven van alle gebruikelijke Dell-reserveonderdelen. Wij hebben er onze zaak van gemaakt om u niet alleen de beste kwaliteit te kunnen bieden, maar ook absolute voorkeursprijzen. In ons eigen bedrijf hebben wij zeer professionele technici in dienst die met veel gevoeligheid en de nodige knowhow gebruikte IT-infrastructuren een tweede leven geven. Vervolgens stellen wij elk artikel aan u ter beschikking in uitstekende, gereviseerde kwaliteit.

Kwaliteit die overtuigt – met een garantie van 1 jaar!

Wij besteden zoveel aandacht aan de voorbereiding van elk IT-product, dat wij vele tevreden grote bedrijven tot onze klanten mogen rekenen. Als extra zekerheid krijgt u van ons een kwaliteitsbelofte in de vorm van 1 jaar garantie op de in onze winkel gekochte hardware.

Koop gereviseerde hardware van Dell tegen de beste prijs

Door gebruikte hardware een tweede leven te geven, draagt u niet alleen bij tot een beter milieu, maar bespaart u ook tot 80% op de normale prijs van elk product. Met behoud van de beste technologie.

Dell biedt een breed scala aan producten - voor iedereen bij Kimbrer

Het aanbod van Dell-producten omvat diverse vervangingsonderdelen zoals servers, opslagapparatuur, batterijen, netwerkapparatuur en nog veel meer. Dell biedt ook End-of-Life-Hardware en systeemonderdelen om aan al uw behoeften te voldoen.

Profiteer van vele duizenden Dell-merkproducten die continu voorradig zijn in ons magazijn en wachten om in uw bedrijf te worden gebruikt. Met een extra snelle en vooral internationale verzending zijn de IT-onderdelen van uw keuze binnen korte tijd bij u en klaar voor gebruik.  

Apparatuur van Dell voor bedrijfsrelevante IT-behoeften

Hoe complexer het systeem, hoe specifieker het vervangingsonderdeel moet zijn - en bovenal, het moet precies passen. Wij hebben aan alles gedacht en rusten u uit met alle componenten die u nodig hebt voor een bedrijfsrelevante opwaardering of uitbreiding. Of het nu gaat om voedingseenheden, schakelaars, opslagmachines, systeemkaarten of een enorm assortiment harde schijven - bij Kimbrer vindt u wat u zoekt. Onze winkel wordt steeds aangevuld en geen behoefte blijft onopgemerkt, ons assortiment begint bij de server en eindigt bij de kabel.

Bijkomende aanbiedingen rond onderhoud, service en upgrade

Voor ons bij Kimbrer is de aankoop van een IT-reserveonderdeel nog lang niet het einde van het verhaal. Omdat wij u een volledige service willen bieden, hebt u de mogelijkheid om te genieten van aanbiedingen zoals onderhoud en upgrades.

Heeft u vragen over het serviceaanbod voor de Dell hardware van uw keuze? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over alles wat u moet weten en geven u informatie over producten, prijzen en diensten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Showing items 1 to 12 of 8080 total

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Showing items 1 to 12 of 8080 total

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina