Configuratie

Bent u op zoek naar een configuratie op maat? Kimbrer Computer biedt een breed assortiment aan refurbished servers en opslagsystemen van uitstekende kwaliteit, van IBM, Lenovo, Dell, HP, NetApp en Cisco, met diverse configuraties en opties voor uw individuele behoefte, budget en projectplanning.

Met onze configuratie-service (CTO), krijgt u een specifiek voor uw doel ontworpen systeem, volledig op maat en zodanig ontworpen dat het gemakkelijk en naadloos ingezet kan worden in uw bestaande IT-omgeving.


Een schaalbare oplossing.
Afgestemd op uw wensenBijzonder waardevol


Bijzonder waardevol

Bent u op zoek naar maximale waarde tegen minimale kosten? Profiteer dan van alle voordelen van een uitstekende, op maat geconfigureerde, refurbished server- of opslagoplossing, die speciaal ontworpen is voor uw doel en applicatie.

Uitstekende service


Uitstekende service

Of u nu een enkele serverconfiguratie zoekt of een op maat gemaakte opslagoplossing, ieder systeem wordt gebouwd door onze interne deskundige technici en wordt geleverd met een testrapport waaruit blijkt dat alles klaar is voor gebruik.

Duidelijke besparing


Duidelijke besparing

Vereenvoudig uw IT-infrastructuur en verkort de terugverdientijd met een refurbished, op maat gemaakte server- of opslagoplossing van Kimbrer Computer. Daarmee bespaart u tijd, geld en moeite, zonder in te leveren op kwaliteit en beveiliging.


Hulp nodig?

Hebt u een vraag? Wilt u een gratis offerte voor een CTO-server of opslagsysteem? Bel ons op +45 72 440 277, of stuur een e-mail naar sales@kimbrer.com en we nemen snel contact met u op. We staan klaar om u te helpen en op maat gemaakte server- of opslagoplossingen met u te bespreken. U kunt ons ook bereiken via onderstaand contactformulier.

CONTACT OPNEMEN