Verkopp uw IT-apparatuur aan ons

Gaat u uw IT-infrastructuur upgraden of vervangen en wilt u daarom gebruikte IT-apparatuur kwijt? Kimbrer Computer heeft meer dan 25 jaar ervaring in het aankopen en professioneel verwerken van gebruikte en overtollige IT-apparatuur die volledig operationeel is, maar niet meer voldoet aan de eisen van de onderneming.

We kopen kleine en grote hoeveelheden gebruikte IT-apparatuur. Die renoveren we en verkopen we dan weer door. We bieden eerlijke, marktconforme prijzen voor een breed assortiment aan servers, opslagsystemen en netwerkapparatuur van toonaangevende producenten als IBM, Dell, HP, Cisco, Lenovo, NetApp, SuperMicro, Brocade, EMC, Fujitsu, Juniper en dergelijke.

OFFERTE AANVRAGEN
Zo werkt het.
Stap voor stap1

Contact

Stuur ons een korte omschrijving en een lijst van de apparatuur die u wilt verkopen. Vermeld het product- en/of serienummer, de staat, de hoeveelheid en de aankoopdatum. Een van onze productspecialisten neemt snel contact met u op en leidt u en uw onderneming door de procedure.

2

Offerte

We maken gratis een vrijblijvende offerte voor een breed assortiment aan gebruikte servers, opslagsystemen en netwerkapparatuur van IBM, Lenovo, Dell, EMC, HP, NetApp, Cisco en Supermicro. De aangeboden prijs is gebaseerd op de informatie die op het moment van de waardering gegeven is, en de apparatuur wordt beoordeeld op basis van de marktwaarde, de staat, de leeftijd en het model.

3

Transport

Wij zorgen voor het vervoer van de apparatuur, die voor een veilige opslag naar het magazijn van Kimbrer Computer wordt gebracht. Ons logistieke team heeft volledige toegang tot en is uitstekend op de hoogte van de services van de grote betrouwbare koeriersdiensten, zoals FedEx, TNT, UPS en andere vrachtvervoerders.

4

Testen

Na ontvangst voert Kimbrer Computer een vaste procedure uit, die een optimaal veilige behandeling van de IT-apparatuur van uw bedrijf garandeert. Alle apparatuur wordt geregistreerd en door een gecertificeerde technicus grondig nagekeken en getest op uiterlijk en functionaliteit.

5

Gegevensvernietiging

We garanderen dat alle opgeslagen gevoelige gegevens permanent verwijderd worden conform de geldende regelgeving, inclusief NIST 800-88r1 "Purge". Na het verwijderen van de gegevens wordt er voor elk artikel een gedetailleerd verslag over de gegevensvernietiging opgesteld, om te garanderen dat de procedure succesvol uitgevoerd is.

6

Betaling

We betalen u rechtstreeks en snel, via een overschrijving of met een tegoed voor hardware dat gebruikt kan worden voor toekomstige aankopen bij Kimbrer Computer. Daarna is de procedure afgerond en hebt u het beste profijt gehaald uit uw ongewenste IT-apparatuur.


Fijn voor u.
Goed voor het milieuGegevensbeveiliging


Gegevensbeveiliging

Omgaan met vertrouwelijke informatie is een grote uitdaging voor bedrijven die gebruikte IT-apparatuur kwijt willen. Kimbrer Computer biedt een veilige gegevensvernietiging van gebruikte IT-apparatuur, zoals servers, hard drives, opslagsystemen en netwerkapparatuur. Dat wil zeggen dat alle opgeslagen gevoelige gegevens gewist worden met behulp van gecertificeerde verwijderingssoftware.

Duurzame IT


Duurzame IT

Kimbrer Computer richt zich bewust op de circulaire economie en het herstellen van de resterende waarde, door het verlengen van de levensduur van gebruikte servers en opslag- en netwerkapparatuur. Deze producten eindigen te vaak als elektronisch afval op de vuilnisbelt, lang voor hun mogelijkheden uitgeput zijn. Dat is onze manier om voor een groene en duurzame ontwikkeling te zorgen, met voordelen voor het milieu én voor het bedrag onder de streep.

Professionele behandeling


Professionele behandeling

Met meer dan 25 jaar ervaring in het kopen van gebruikte IT-apparatuur van ondernemingen over de hele wereld, garandeert Kimbrer Computer een snelle en efficiënte uitvoeringstermijn, van de waardering tot aan de betaling, zonder in te boeten aan kwaliteit. We helpen u tijdens de hele procedure en garanderen dat uw apparatuur door deskundige mensen op de juiste manier behandeld wordt.


Wilt u een prijsvoorstel voor uw IT-apparatuur?

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw IT-apparatuur, neem dan contact met ons op via

OFFERTE AANVRAGEN

Advies nodig bij het kopen of verkopen van hardware? Vul het formulier in en we komen terug.

Support

Wij reageren op alle werkdagen binnen 48 uur.

Openingstijden

  • Maandag tot donderdag: 08.30 – 16.30
  • Vrijdag: 08.30 – 15.30

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.